Медиумска писменост

Веб врски
AddThis Social Bookmark Button
Shfaq # 
Nr. Nyje Shikimet
1   Link   AllFacebook
Неофицијален Facebook ресурс
1071
2   Link   Editors Weblog
Интернет публикација на World Editors Forum
1588
3   Link   Gizmodo
Веблоб за нови технологии и медиуми
847
4   Link   Magazine Publishers Family Literacy project
Проект за медиумска писменост во семејството
971
5   Link   Mashable
Водич за социјални медиуми
715
6   Link   Media Studies – Resources
Ресурси за изучување на медиумската писменост
2584
7   Link   Media studies resources- Aber.ac.uk
Ресурси за изучување на медиумската писменост
841
8   Link   MediaLit
Центар за медиумска писменост
768
9   Link   New Media Literaces
Портал за медиумска писменост и партиципативна култура
997
10   Link   Nieman Reports
Фондација за новинарство при универзитетот Харвард
915
11   Link   On The Media
Аудиолог за теми од областа на новинарството
916
12   Link   ReadWriteWeb
Блог за интернет-технологија
761
13   Link   Social Times
Портал за социјална технологија
992
14   Link   The eMarketer Blog
Блог за интернет-маркетинг
1225
15   Link   The Media Literacy Online Project
Центар за напредна технологија во образованието
981
16   Link   The Social Media Marketing Blog
Блог за социјалните медиуми и маркетингот
1742
17   Link   Venture Beat
Портал за нови медиуми и претприемништво
799
18   Link   Интернет Маркетинг
Македонски блог за интернет маркетинг
1542
19   Link   Комуникации
Македонски блог за медиуми и комуникации
1020
20   Link   Метаморфозис
Фондација за одржливи информатички решенија
818

novi_baneri_03ALIDSCSEJCnovi_baneri_06_ALbaneri-ok_01_ALВисока школа за новинарство и за односи со јавностаБиро за развој на образованието