Медиумска писменост

Веб врски
AddThis Social Bookmark Button
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   AllFacebook
Неофицијален Facebook ресурс
1222
2   Link   Editors Weblog
Интернет публикација на World Editors Forum
1725
3   Link   Gizmodo
Веблоб за нови технологии и медиуми
986
4   Link   Magazine Publishers Family Literacy project
Проект за медиумска писменост во семејството
1106
5   Link   Mashable
Водич за социјални медиуми
853
6   Link   Media Studies – Resources
Ресурси за изучување на медиумската писменост
2970
7   Link   Media studies resources- Aber.ac.uk
Ресурси за изучување на медиумската писменост
979
8   Link   MediaLit
Центар за медиумска писменост
908
9   Link   New Media Literaces
Портал за медиумска писменост и партиципативна култура
1134
10   Link   Nieman Reports
Фондација за новинарство при универзитетот Харвард
1086
11   Link   On The Media
Аудиолог за теми од областа на новинарството
1066
12   Link   ReadWriteWeb
Блог за интернет-технологија
893
13   Link   Social Times
Портал за социјална технологија
1124
14   Link   The eMarketer Blog
Блог за интернет-маркетинг
1357
15   Link   The Media Literacy Online Project
Центар за напредна технологија во образованието
1115
16   Link   The Social Media Marketing Blog
Блог за социјалните медиуми и маркетингот
2015
17   Link   Venture Beat
Портал за нови медиуми и претприемништво
929
18   Link   Интернет Маркетинг
Македонски блог за интернет маркетинг
1673
19   Link   Комуникации
Македонски блог за медиуми и комуникации
1195
20   Link   Метаморфозис
Фондација за одржливи информатички решенија
1010

МИМIDSCSEJCФинансирано од:Министерство за образование и наукаВисока школа за новинарство и за односи со јавностаБиро за развој на образованието