Медиумска писменост

Веб врски
AddThis Social Bookmark Button
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   AllFacebook
Неофицијален Facebook ресурс
1204
2   Link   Editors Weblog
Интернет публикација на World Editors Forum
1708
3   Link   Gizmodo
Веблоб за нови технологии и медиуми
965
4   Link   Magazine Publishers Family Literacy project
Проект за медиумска писменост во семејството
1087
5   Link   Mashable
Водич за социјални медиуми
834
6   Link   Media Studies – Resources
Ресурси за изучување на медиумската писменост
2939
7   Link   Media studies resources- Aber.ac.uk
Ресурси за изучување на медиумската писменост
962
8   Link   MediaLit
Центар за медиумска писменост
887
9   Link   New Media Literaces
Портал за медиумска писменост и партиципативна култура
1116
10   Link   Nieman Reports
Фондација за новинарство при универзитетот Харвард
1065
11   Link   On The Media
Аудиолог за теми од областа на новинарството
1049
12   Link   ReadWriteWeb
Блог за интернет-технологија
876
13   Link   Social Times
Портал за социјална технологија
1105
14   Link   The eMarketer Blog
Блог за интернет-маркетинг
1340
15   Link   The Media Literacy Online Project
Центар за напредна технологија во образованието
1098
16   Link   The Social Media Marketing Blog
Блог за социјалните медиуми и маркетингот
1961
17   Link   Venture Beat
Портал за нови медиуми и претприемништво
913
18   Link   Интернет Маркетинг
Македонски блог за интернет маркетинг
1658
19   Link   Комуникации
Македонски блог за медиуми и комуникации
1168
20   Link   Метаморфозис
Фондација за одржливи информатички решенија
982

МИМIDSCSEJCФинансирано од:Министерство за образование и наукаВисока школа за новинарство и за односи со јавностаБиро за развој на образованието