Медиумска писменост

AddThis Social Bookmark Button

Во рамки на отворениот конкурс за кратки есеи, научни анализи и мултимедијални текстови од областа на медиумите и медиумската писменост, оваа недела наградата за најдобар видео клип е доделена на  Ѓорѓи Селков за видео клипот на тема "БЕЗ РАЗЛИКА КОИ СМЕ И ШТО СМЕ - ИСТИ СМЕ"

 

МИМIDSCSEJCФинансирано од:Министерство за образование и наукаВисока школа за новинарство и за односи со јавностаБиро за развој на образованието